TEST: KLM Europe Business Billund – Amsterdam

KLM – KL1340/DL8405
Billund (BLL) til Amsterdam (AMS)
Mandag, 21 Marts 2016
Afgang: 06:00
Ankomst: 06:50
Flytid: 50 Minutter.
Flytype: 737-700
Sæde: 3D(-3F)

Vi boardede flyet 5.30 præcist og fandt vores pladser på den 3. og bagerste bagerste række i “Europe Business” kabinen på sæde 3D og 3F. Sædekonstallationen i den lille 737-700 var 3-3 gennem hele flyet. Europe Business kabinen bestod i alt af 18 sæder.

KLM Europe Business kabine

Selve sædet er fuldstændig det samme, som hvis man flyver på Economy.
Det man får ekstra på Europe Business er ca. 7cm ekstra benplads, strømudtag ved sædet, gratis måltid, lounge adgang, priority boarding, ekstra bagage, ekstra bonus point og så er midtersædet på hver række blokeret for booking, for at øge komforten. Derfor var der reelt kun 12 sæder, som alle var booket.

KLM Europe business benplads

Kort tid efter vi havde fået sat os, var alle passagere boardet og dørene blev lukket. Vi blev bakket ud og kørte mod startbanen. kl. 5.55 var vi på vingerne. Personalet gik i gang med forberedelserne straks efter lyset i skiltet med sikkerhedsbæltet blev slukket. Efter 20 min. i luften blev vi tilbudt morgenmad, kaffe mv.

KLM europe business morgenmad

Morgenmaden bestod af en platte med forskellige oste og salami, en croissant, marmelade, fris frugt og yoghurt. Rigtig fint, specielt for så kort en flyvning. Klokken 06.35 begyndte vi indflyvningen til Schiphol og kl 6.48 ramte vi jorden, hvorefter vi kørte til gate C8. Vi forlod flyet kl. 6.55

KLM Europe Business vurdering

Der er på ingen måde noget ekstraordinært over KLM’s Europe Business, men sådan er det generelt for business class på de kortere flyvninger inden for Europa. Flyvningen var behagelig, maden var fin og servicen var god.

Hvis man vil opleve den ægte business class på en kortere flyvning inden for Europa, skal man flyve på en af de få 5th freedom routes, hvor der opererer væsentlig større fly, som fx LAN’s flyvning mellem Frankfurt og Madrid som opereres af deres B787. Turen tager 2timer og 25minutter og koster ca kr. 1500 for en retur.

Post Author
Thomas

Find inspiration og få nyheder på Instragram

Join to Instagram